عنوان: بهبود مقاومت گیاه به خشکی توسط میکروبیوم مرتبط با ریشه به عنوان یک ویژگی وابسته به استرس آب، متن ترجمه به فارسیقالب: Word
تعداد صفحات: 36
خلاصه
اگرچه خشکسالی مشکلی رو به افزایش در بخش کشاورزی است، سهم میکروبیوم باکتریایی مرتبط با ریشه در سازگاری بوته به تنش آب به طور ضعیف مورد مطالعه قرار گرفته است. در بررسی ما در صورتی که میکروبیوم باکتریایی قابل کشت مرتبط با پنج پایه انگور و انگور رقم باربرا رشد داده شود، مقاومت گیاه را در شرایط تنش خشکی افزایش میدهد. هشت گونه ایزوله شده، شامل 510 نژاد، در محیط داخلی پیرامون ظرفیت خود برای حمایت از رشد انگور تحت نژاد آب مورد آزمایش قرار گرفتند.