پايان نامه كامپيوتر سيستم آشپزخانه با ویژال بیسیک
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته کامپیوتر و IT (آموزش_و_پژوهش)
دانلود پايان نامه كامپيوتري نرم افزار اتوماسيون سيستم آشپزخانه مركزي
این پروپوزال در با زبان برنامه نویسی ویژال بیسیکVisual Basic نوشته شده و داکیومنت با فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
+سورس ، داده های نرم افزار و اصل برنامه
توضیحات:
چكيده :
با توجه اينکه سوددهی بيشتر وصرفه جويی در زمان نکته اصلی ومهم در تجارت مي باشد يکی از راهکارهای مهم و موثر در تحقق اين امر ، استفاده از تکنولوژی های کامپيوتری می باشد که شکل پيشرفته آنرا در تجارت الکترونيک وتجارت اينترنتی مشاهده می کنيم اين پروژه در راستای تحقق اين خواسته در يک آشپزخانه مرکزی می باشد.
مراجعه به آشپزخانه های مرکزی در آشنايی اوليه با اين سيستم گامی مهم می باشد که در اين راستا ابتدا به آشپزخانه های معتبر سطح شهرستان کردکوی مراجعه کرده وبا دريافت رويه های مکتوب موجود در برخی از آشپزخانه هاوهمچنين برقراری ارتباط نزديک با برخی از مسولين شاغل در آن و انجام مصاحبه های مفيد با برخی از شاغلان محيط کاری آن مکان انجام شد، اطلاعات اوليه وخوبی در مورد آشپزخانه مرکزی وچگونگی کار آنها دراختيار من قراردارد.
نتيجه نهايی عمليات خريد ،فروش ،عمليات آماری در راستای فعاليتهای دريافت از عرضه کننده و تحويل به خريدار و گزارشهای آماری جهت ارائه به مدير
سيستم و سرانجام بهبود فعاليت آشپزخانه می باشد .
اين سيستم ، کاربردی بوده ومی توان از آن در آشپزخانه های مرکزی استفاده کرد و باعث صرفه جويی در زمان ، نيروی کار، و هزينه ها می شود. از نتايج ديگر اين سيستم امنيت اطلاعات بوده وهمچنين مديريت وبرنامه ريزی را برای مديران ، با ارئه اطلاعات مفيد ، اعم از گزارشات مختلف ،و جستجوها وغيره…. ممکن می سازد.
فهرست
مقدمه …………………………………………………………………………………………………. 1
چكيده ………………………………………………………………………………………………….. 2
فصل اول : تعريف و امكان سنجي سيستم
1-1 تعريف مسئله ……………………………………………………………………………….. 5
2-1 اهداف مسئله ……………………………………………………………………………….. 6
1-2-1 اهداف كلي ……………………………………………………………………. 6
2-2-1 اهداف جزئي …………………………………………………………………… 6
3-1 محدوده سيستم ……………………………………………………………………………. 6
4-1 كارهاي انجام شده مرتبط با موضوع ……………………………………………….. 6
5-1 امكان سنجي سيستم …………………………………………………………………….. 6
فصل دوم : تجزيه و تحليل سيستم
1-2 دياگرام متن ………………………………………………………………………………… 8
2-2 نمودار گردش داده ها(DFD) ………………………………………………………. 9
1-2-2 نمودار گردش داده ها سطح 1 …………………………………………… 9
2-2-2 نمودار گردش داده ها سطح 2 …………………………………………… 10
3-2-2 نمودار گردش داده ها سطح 3 …………………………………………… 12
3-2 نمودار ER ……………………………………………………………………………….. 13
4-2 تشريح خصوصيات موجوديت ها ………………………………………………….. 15
فصل سوم : پياده سازي سيستم
1-3 ويژگها و علل انتخاب زبان برنامه نويسي ………………………………………. 17
2-3 ويژگها و علل انتخاب زبان پايگاه داده …………………………………………… 19
3-3 تشريح ايجاد بانك اطلاعات …………………………………………………………. 20
1-3-3 نحوه ايجاد جدول …………………………………………………………… 20
2-3-3 رابطه ها در ارتباطات ……………………………………………………….. 21
4-3 تشريح و طراحي منو ها ……………………………………………………………….. 29
5-3 تشريح و پياده سازي فرم ها …………………………………………………………. 32
فصل چهارم : راهنماي كارياب سيستم
1-4 نرم افزار هاي مورد نياز سيستم …………………………………………………….. 82
2-4 سخت افزارهاي مورد نياز سيستم ………………………………………………….. 82
3-4 نحوه ي نصب برنامه …………………………………………………………………… 82
4-4 نحوه اجراي برنامه ……………………………………………………………………… 82
منابع و ماخذ ……………………………………………………………………………………….
1-1 تعریف مسئله :
عنوان اين سيستم آشپزخانه مرکزی می باشد همانطورکه می بينيد از عنوان سيستم مشخص می شود که اين سيستم جهت کامپيوتری کردن فرايند خريد وفروش وهمچنيين سفارشات آشپزخانه بکار می رود.
زبان برنامه نويسی بکار گرفته شده در اين سيستم Visual Basic که يک زبان شی گرا ميباشد ، طراحی بانک باAccessانجام گرفته وارتباط بين آنهااز طريق زبان بانک اطلاعاتی Access وهمچنين Adodc برقرار شده است. برای جستجو نيز از Data Report ، Datagrid ودستورات BasicVisual استفاده شده است.
2-1 اهداف سیستم :
1-2-1 اهداف كلي :
1- افزايش سود وبازدهی سيستم
2- افزايش رضايت مشتريان وعرضه کنندگان
3- افزايش تنوع محصولات
4- ايجاد نظم وکاستن اشتباهات تا کمترين حد
5- افزايش بهره بری نيروي انساني
2-2-1 اهداف جزيي:
1- افزايش سود خالص تا %30
2- كاهش هزينه هاي پرداختي وجاري سيستم تا %30
3- پاسخگويي سريع به مشتريا ن تا%60
4- زمان تحويل كالاي سفارش شده تا %20
5- افزايش تنوع محصول تا %25
6- كاهش سختي وحجم كار براي كاربر تا %55
3-1 محدوده سیستم:
اين سيستم فقط بر مبناي دادن سرويس و ارائه خدمات به مشتريان مي باشد كه سفارش آنها را گرفته و با ارائه فاكتور فروش ارائه خدمات مي كند تهيه فاكتور هزينه بر اساس هزينه هاي انجام شده تهيه فاگتور خريد بر مبناي خريد هاي انجام شده و ... جزء كارايي اين سيستم است.
4-1 کارهای انجام شده مرتبط با موضوع:
بازديدازچندآشپزخانه ی مرکزی شهر کردکوی كه نحوه گردآوري اطلاعات از آشپزخانه به دو طريق مطالعه رويه هاي مكتوب ومصاحبه انجام شد:
ü مطالعه رويه هاي مكتوب :
از ساده ترين روش درك عملكرد سيستم ها مي باشد (به شرط اعتماد) زيرا بسياري از تغييرات سازمان ها در رويه هاي مكتوب ثبت نمي شود و يا بطورکامل اجرا نمي شوند.) از طريق مشاهده مستندات در سازمان انجام مي شود .
ü مصاحبه :
مصاحبه نيز كه در تحليل سيستم صورت مي گيردبراي يافتن اطلاعات كافي در مورد سيستم ومشكلات آن مي باشد . دراين راستاباچندتن ازمسئولين وشاغلين دربرخی ازآشپزخانه ها مصاحبه های خوبی انجام گرفت که در جهت رفع ابهامات بسيار موثرواقع شد.
در ضمن کمک وراهنمايی های استاد راهنما ودوستان نيز در جهت رفع مشکلات مربوطه بسيار مفيد بودند.
5-1 امکان سنجی سیستم:
در اين مرحله با توجه به شناسايي نيازهاي كاربران ، شناسايي داده هاي سيستم (تخمين انواع داده، مقدار داده، نرخ رشد داده ومدت نگهداري داده) ، تجزيه وتحليل ساختار سازمان (نحوه توزيع جغرافيايي سازمان كه در محاسبات مالي نقش مهمي دارد) ، شناسايي ويژگي هاي اصلي سيستم (DFD ها) ، مطالعه سيستم هايي كه براي شرايط مشابه تهيه شده اندواستفاده از تجربه ديگران وهمچنين به كار بستن سياستهاي روشن سازمان كه براي توسعه كلان پيش بيني شده است وبالاخره بر آورد تقريبي از منابع مستقيم وغير مستقيم (نيروي انساني و هزينه ها) وتخمين هزينه هاي توسعه ونگهداري به فعاليت امكان سنجي پرداخت، كه مشخص مي كند آيا امكان مكانيزه كردن سيستم وجود دارد يا خير؟
در اين سيستم با توجه به شناسايي نيازهاي فوق و بررسي منابع وهمچنين هزينه ها، چون هزينه هاي برآورد شده براي طراحي ومكانيزه كردن در سطح متوسط ومناسبي مي باشد وبا توجه به اين كه بسياري از كارها به سادگي و سهولت انجام مي پذيرد، بنابر اين امكان مكانيزه كردن سيستم وجود دارد ومنجر به سود دهی سيستم می شود.