طرح توجیهی کارخانه تولیدی پنیر پرمایون
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
دانلود طرح توجیهی شرکت تولیدی پنیر پرمایون
این
طرح توجیهی با فرمت word (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح تجاری یا
BP) و به همراه جداول و کلیه محاسبات مربوطه در اختیار شما قرار خواهد
گرفت.
توضیحات طرح توجیهی:
مقدمه
پنیر یکی از
محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص
آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که
به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند.
با گذشت زمان و
گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید .
بطوریکه امروزه
صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ها در مناطق
مختلف دخالت دارد. مثلا نوع شیری که بیشتر
در منطقه معمول است،شرایط آب و هوایی،خاک،وضعیت کارگری و عقاید مذهبی و آداب و
رسوم محلی در آمریکا و کانادا و بسیاری از نقاط دیگر منحصرا از شیر گوسفند- بز-
مادیان و گاومیش پنیر تهیه میشود و حتی گفته شده در بعضی نقاط از شیر گوزن و الاغ
و پستانداران دیگر نیز استفاده می شود. پنیر علاوه بر اینکه از نظر تغذیه ای و
داشتن املاح و ویتامین ها و پروتئین و
چربی دارای اهمیت است از این نظر که قابلیت نگهداری طولانی و در نتیجه حمل و نقل
آسان می باشد نیز حائز اهمیت است.
اگر تاریخچه
صنایع لبنی هر کشوری را مورد مطالعه قرار
دهیم پنیر از اقلام عمده تولیدات لبنی آن
کشورها می باشد . اما وقتی به تاریخچه
حدود 40 ساله صنایع لبنی ایران نظر می کنیم می بینیم با اینکه تولید پنیر از دیر
باز مورد علاقه مردم کشورمان بوده و همواره به عنوان یکی از غذا های اصلی و عمده
مردم بشمار می رفته ولی به پنیر سازی اهمیت داده نشده و تنها آمار واردات بوده که
به روز افزایش یافته است.لذا در این طرح بر آن هستیم که با تدوین و گرد آوری مطالب مورد لزوم جهت احداث واحدهای کوچک تولید پنیر
راهنمایی جهت سرمایه گذاران در این صنعت
باشیم.