دانلود طرح توجیهی توليـد و بسته بندي نمـك
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی نمک یددار با ظرفيت 4000 تن در سال
این تحقیق با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد و بسته بندي نمك
يددار
ظرفيت : 4000 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر
كشور
سرمايه گذاري كـل: 2/1725 ميليون
ريال
سهم آوردة متقاضي: 2/175 ميليون
ريال
سهم تسهيلات: 1550 ميليون ريال
دورة بازگشـت سرمايه: 18 ماه
اشتغالزايي : هفت نفر
مقدمــه :
كمبود يد سلامتي انسان ها را از راههاي مختلف به مخاطره مياندازد. مهم
ترين تاثير منفي كمبود يد، عدم رشد طبيعي مغز انسان است. بعضي از عوارض ناشي از
كمبود يد، در صورت بروز، غير قابل جبران ميباشند اما همه اين عوارض به طور كلي و
به سادگي با استفاده از يكسري تكنيك ها و روشهاي افزودن يد به مواد مصرفي قابل
پيشگيري هستند، به طوري كه مسئولين بهداشت و سلامتي و سازمان هاي بين المللي به
طور فزاينده اي تشخيص داده اند كه پيشگيري از عوارض ناشي از كمبود يد يك هدف قابل
حصول ميباشد كه منافع زيادي براي مردم جهان خواهد داشت.
روشهاي اضافه كردن يد:
الف- نمك ايده آلترين وسيله براي اضافه
كردن يد است زيرا هر فردي به طور روزانه احتياج به حد معمولي از نمك خئاهد داشت.
تكنيك هاي اضافه كردن يد به نمك بسيار ساده هستند . ضمن اينكه اضافه كردن يد ،
ظاهر و مزة نمك را تحت تاثير قرار نميدهد.
ب- اضافه كردن تركيبات يددار به آب آشاميدني.
پ- توزيع قرصهاي حاوي تركيبات يد.
ت- تزريق روغن هاي حاوي تركيبات يد.
نحوه يددار كردن نمك :
الف- مخلوط كردن خشك: اين روش براي نمك پودر مورد استفاده قرار ميگيرد.
ب- اضافهكردن تركيباتيدبه صورتقطرهاي: كه براي نمككريستال مورد
استفاده قرار ميگيرد.
پ- روش اسپري كردن.
ت-تماس محلول اشباع شده نمك و تركيبات يد با هم و سپس خشك كردن نمك.
از بين روشهاي فوق الذكر روش
اسپري كردن و مخلوط كردن خشك موفقيتآميزتر از ساير روشها هستند.
با توجه به اهميت مصرف يد و تاكيد مسئولين بر توزيع سراسري نمك هاي يددار،
توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان
بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به
ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.