دانلود طرح توجیهی توليد و بسته بندي آبليمو
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفيت 800 تن در سال
این تحقیق با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد
خلاصه طرح:
موضوع طرح : توليد و بسته بندي
آبليمو
ظرفيت : 800 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر
كشور بويژه استانهاي جنوبي
سرمايه گذاري كـل: 2312 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 232 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 2080ميليون ريال
دورة بازگشـت سرمايه: 16 ماه
اشتغالزايي : بيست نفر
مقـدمه:
عليرغم نياز كشور به واردات
محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در
جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن
سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به
كشـور ميگردد. از ديگر سو نياز به
محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين
محــصولات را دو چندان مينمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام
ميتوانند پاسـخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.
هدف عمده صنايع
غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با
دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در
تمام طول سال فراهم آورد.
طرح حاضر نيز در
همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندي آن اختصاص دارد. ذيلا اشاره مختصري به
فرايند توليد آبليمو خواهد آمد:
به منظور توليد
آبليمو در مقياس صنعتي ، از ليمو هاي سبز نارس استفاده مي شود زيرا با رسانده شدن
اين ميوه در انبار با كاهش ضخامت لايه سفيد رنگ داخلي ليمو و پوست جداره هاي
داخلي، كيفيت بهتري از لحاظ عصاره گيري حاصل مي گردد. انبار مورد استفاده براي
رساندن ليمو بايد داراي 88-86% رطوبت و دماي 14-13 درجه سانتيگراد باشد. پس از
اتمام دوره انبار كردن، ليمو ها را خارج نموده و شستشو مي دهند ، اين شستشو باعث
ضدعفوني محصول نيز شده و مانع از آلودگي هاي مختلف مانند Alternaria مي گردد.
براي استخراج عصاره ليمو از پرس هاي حلزوني يا مارپيچي استفاده مي شود و در
مرحله بعد با استفاده از فيلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا مي گردد. پس از
خروج محصول از دياريتور توس هموژنيزاتور همگن شده و به مدت سي ثانيه با حرارت 77
درجه سانتي گراد پاستوريزه و به دستگاه پركن/دربند هدايت مي شود. پس از دربندي و
ليبل زني محصول نهايي آماده ارسال به انبار خواهد بود.