كارآموزي آشنایی با آزمونهای فرآورده های گوشتی(همبرگر و کباب لقمه)
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)
معرفي شركت.. 3
روش كار: 3
پروسه توليد: 3
آزمايشگاه: 4
آزمونهاي ميكروبي: 4
آزمونهاي شيميايي: 4
خط تولید همبرگر. 5
مواد اولیه اصلی.. 6
ماشين آلات و تجهيزات اصلي)فرآيندتوليد،آزمايشگاه وتعميرگاه): 7
كباب لقمه. 9
دستگاه بسته بندی.. 11
معرفي شركت
شركت فراوردههاي گوشت پنج قلم كوسره جنگل گلستان واقع در شهرك صنعتي هزارجريبي، استان گلستان به مساحت عرصه 3010 مترمربع بنا شده است. زير بناي سوله براي دو طبقه 1500 متر اداري و توليد و انبار ميباشد و از سال 91-1390 راهاندازي شده است.
مديرشركت: خانم مشكيني
روش كار:
مواد اوليه كه وارد كارخانه شد، ابتدا بايد آزمايش ميكروبي و شيميايي انجام شود. سپس كه مورد تأئيد آزمايشگاه قرار گرفت و اگر مشكلي نداشت، توي پروسه توليد ميرود سيستم كارخانه اين است كه قبل از توليد، ضدعفوني كامل دستگاهها انجام ميشود كه نياز به آبكش ندارد و بعد توليد ميشود
پروسه توليد:
ابتدا گوشت منجمد در دستگاهي به نام فليكر (ريز ريز شده) خورد شده سپس همراه با پياز وارد چرخ گوشت شد، چرخ ميشود و اين محصول بدست آمده همراه با سويا و آرد سوخاري و روغن و ادويه جاي ديگر وارد ميكسر ميشود و به صورت كامل خمير شده و يك خمير منسجم كه بافت داشته باشد
آزمايشگاه:
مسئول كنترل كيفيت بعد از ازآميش آزمونهاي شيميايي و ميكروبي محصول انجام شد و تأئيد مسئول كنترل كيفيت داده شده ميتواند بيرون برود.
آزمونهاي ميكروبي:
- شمارش كلي ميكروبي
- كيك و مخمر
- استافيلوكوكوس اورئوس
- سالمونلا
آزمونهاي شيميايي:
- رطوبت
- خاكستر
- چربي
- نشانسته