فایل بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته شیمی (آموزش_و_پژوهش)
چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه بررسی علل آلودگی آبها و راه های مبارزه با آن ” بدین شرح است:
به دلیل عدم شناخت صحیح و یا عدم درک میزان آسیب پذیری سریع آبهای زیرزمینی ، سهلانگاری های زیادی صورت گرفته است. اجازه دادهایم که بنزین و سایر مایعات مضر از مخازن زیرزمینی به درون سفرههای آبهای زیرزمینی نفوذ کند. آلایندهها ، از محلهای دفن زباله یا سیستم های فاضلاب که بطور غلطی ساخته شدهاند، به داخل آن تراوش میکنند. آبهای زیرزمینی از طریق زهاب حاصله از مزارع کشاورزی کود داده شده و مناطق صنعتی ، آلوده میشوند.
صاحبان خانهها با ریختن مواد شیمیایی به داخل فاضلاب یا روی زمین ، آبهای زیرزمینی را آلوده میکنند.گزارش بانک جهانی را می توان هشداری به مسئولان و متولیان آب در ایران دانست. واقعیت این است که با وجود تأمین بخش عمده ای از آب شرب در ایران از چاه های آب و منابع زیرزمینی، نظارتی برای جلوگیری از نفوذ آلودگی به منابع آب زیرزمینی به طور مطلوب صورت نگرفته است و میزان آلودگی سفره های آب زیرزمینی هرسال نسبت به سال پیش افزایش می یابد وجود صنایع و کارخانه های فاقد سیستم دفع فاضلاب در کشور خصوصا در کلان شهرها، رشد سریع جمعیت و فقدان اطلاع رسانی دقیق به افراد در خصوص خطرات دفع نادرست فاضلاب و پساب خانگی و صنعتی و غیره از مهم ترین دلایل افزایش میزان آلودگی در سفره های آب زیرزمینی است.
فاضلابها به دلیل دارا بودن مواد آلاینده نظیر مواد مغزی ، ترکیبات آلی پایدار ، چربی و روغن ، پاک کنندهها و ….چنانچه بدون تصفیه وارد منابع زیستی شوند آنها را آلوده میکنند . در حقیقت فاضلاب محلول رقیقی است که کلیه آبهای مازاد حاصل از فعالیتهای حیاتی انسان را در بر میگیرد و شامل آبهای مصرفی ناشی از بهداشت فردی مثل حمام ، شستشوی زمین ، ظروف و لباس و غیره میباشد که ۹/۹۹ درصد آن را آب و بقیه یعنی ۱/۰ درصد آن را مواد جامد معلق و محلول تشکیل میدهد.