دانلود تحقیق کتاب سپراتور و اجزاء و کاربرد آن در صنعت
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته مکانیک (آموزش_و_پژوهش)
سپراتور ( خامه گیر )
کاسه
بعضی از مدلهای خامه گیر separator) ) مجهز به دیسک خود تمیز ساز و پیستون لغزنده هیرولیکی برای باز و بسته کردن کاسه است .
این فایل در قالب فرمت PDF قابل استفاده و آماده پرینت میباشد
تغذیه و تخلیه دستگاه
محصول از کاسه و از طریق سیستم بسته تغذیه و تخلیه می شود . هیچ درپوش یا کاسه نمدی بین کاسه چرخان و لوازم ثابت آن وجود ندارد . اتصالات و لوازم سپراتورها بر اساس استاندارد DIN 11 یا ISO 2037 می باشد.
قالب و سیستم محرکه دستگاه
قالب این دستگاه از چدن رنگ شده یا فولاد ضد رنگ ( Stainless Steel ) ساخته شده است . دستگاه با یک موتور سه فاز AC کار می کند . تمام بلبرینگ های این دستگاه از طریق حمام روغن , روغن کاری تزریقی می شود .
مواد
تمام قسمت های این دستگاه که در تماس با محصول می باشند از فولاد منگنزدار ( مولیبدین – نیکل – کروم ) یا فولاد سخت با آلیاژ دولایی ساخته شده است که قسمت هایی از کاسه هنگام تنش بالای مکانیکی مقاوم باشد . واشرهای این دستگاه از مواد لاستیکی الاستیک ( کشسان ) ساخته شده است .
شستشو در جا ( CIP )
هنگامی که کار دستگاه تمام می شود شستشو و تمیزسازی صورت می گیرد . محلول شستشو در سانتریفیوژ ها و اتصالات می چرخد .
1 - ورودی اصلی ( مدخل شیر )
۲ - فاز سبک
۳ - ورودی هیدرو هرمتیک ( بسته ) با شتاب ملایم
4 - توده دیسک
۵ - ولو یا دریچه پیستونی
6 - سیستم قابل تنظیم تمیز کننده محفظه های رسوبی ( پرتاب کننده مواد )
7 - محور کوتاه که با تسمه مسطح حرکت می کند و لرزش کم دارد و بسیار نیرومند و قابل -اطمینان است
8 - پیستون لغزنده
9 - طراحی بهداشتی
10 - فاز سنگین
11 - کاسه نمدی هیدروهرمتیک با واشر غیر تماسی (کنتاکت)
فیلتر سپراتور
سپراتورها در سیستم فیلتراسیون به عنوان جدا کننده هوا، روغن و آب میباشند. عموماً دو طرف الیاف میکروفایبرگلاس (کاغذ سپراتور) که فوقالعاده از حساسیت بالایی برخوردار میباشد، توسط لایههایی از پلی استر مهار میگردد
الیاف فایبر گلاس
این گروه از فیلترها دارای ساختار نبافته و از الیاف مصنوعی شیشه مخلوط شده با رزین میباشند. سایز چشمه Pore size متفاوت بوده و فیلتراسیون در عمق صورت میگیرد. فیلترهای عمقی از رشتههای فیبری نامنظم تشکیل شده که در چند لایه پیچیده شدهاند.
ذرات موجود در جریان هوا را که از فیلتر عبور میکنند میتوان به چندین روش جدا کرد. اگر ذرات، بزرگتر از روزنههای صافی باشند، بطور مکانیکی جدا میشوند. این روش اغلب برای ذراتی به کار برده میشود که بزرگتر از m 1 هستند. هر چه فیلتر فشردهتر، دارای فیبرهای باریکتر و روزنههایش کوچکتر باشد، بازدهی صافی افزایش مییابد. ذراتی که بین μm 1/. و μm 1 هستند میتوانند بوسیله فیبرهای صافی، که جریان هوا از میان آنها حرکت میکند، جدا شوند؛ ولی ذراتی که به واسطه لختیشان به حرکت ادامه میدهند با فیبرهای فیلتر برخورد میکنند و به سطح آن میچسبند. در این خصوص با افزایش سرعت جریان و به کارگیری صافیهای فشردهتر بازدهی فیلتر افزایش مییابد. ذرات خیلی کوچک (µm 1/ .<) که در جریان هوا بطور تصادفی حرکت میکنند، تحت تأثیر برخورد با مولکولهای هوا قرار میگیرند. آنها در جریان هوا معلق میمانند و در تمام مدت، جهت شان تغییر میکند، به همین علت به آسانی به فیبرهای فیلتر برخورد میکنند و به آنها میچسبند. در این خصوص با کاهش سرعت جریان هوا و به کارگیری صافیهای فشردهتری که از فیبرهای نازکتر تشکیل شدهاند، بازدهی صافی افزایش مییابد.
ظرفیت جدا کنندگی یک صافی ناشی از ظرفیت عناصر فرعی آن میباشد که در بالا به آنها اشاره شد. در واقع از آنجا که هیچ صافیای نمیتواند در مقابل اندازههای متفاوت ذرات، کارایی کامل داشته باشد، هر صافی در یک جایگاه معین قرار دارد. به این علت جداسازی ذراتی که بین µm 1/. و µm 4/. هستند.