پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته بهداشت (آموزش_و_پژوهش)
این فایل در قالب فرمت Power Point قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .
واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات
واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی
ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان
ضرورتهای بهداشتی
در تولید
ویژگیهای
فرآورده نهایی