پاورپوينت شيمي چغندر قند و تكنولوژي چغندر قند
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)
این فایل در قالب فرمت Power Point قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
منابع
تکنولوژی قند. تاليف مهندس رضا اسماعيل زاده کناری، نشر علوم کشاورزی
اصول صنایع توليد شکر. مهندس غلامرضا مصباحی، نشر علوم کشاورزی
تکنولوژی قند. دکتر اشنايدر، ترجمه دکتر شيبانی، انتشارات واحد R&D کارخانجات قند بيستون
1- مقدمه
2- چغندر قند و مواد تشکيل دهنده آن
3- برداشت، حمل و نقل و تحويل به کارخانه
4- سيلو کردن در کارخانه
5- انتقال از سيلو به کارخانه
6- تميز کردن و شستشوی چغندر
7- آسياب خلال
8- ديفوزيون و استخراج قند از چغندر
9- تصفيه شربت خام
9-1- تئوری تصفيه
9-2- تهيه آب آهک
9-3- تهيه CO2
9-4- آهک زنی مقدماتی يا آهک زنی اول
9-5- آهک زنی اصلی يا آهک زنی دوم
9-6- کربناسيون يا اشباع 1
9-7- دستگاههای مورد استفاده در جداسازی
9-8- کربناسيون يااشباع 2
10- تغليظ شربت (اواپراسيون)
11- کريستاليزاسيون (پخت)
12- مالاکسور و سانتريفوژ
13- خشک کردن و توليد قند حبه و کله
14- قندگيری از ملاس
در گروه ناپایدارترین مواد موجود در مارک هستند.
مواد پکتیکی فقط در آب سرد غیر قابل حل است.
با جذب آب داغ، متورم و به تدریج حل می شوند.
در آب داغ اسیدی یا قلیایی انحلال سریعتر خواهند داشت.
میزان مواد پکتیکی در چغندر قند قابل ملاحظه بوده (2/4 درصد) و حدود یک سوم مواد غیر قندی را تشکیل می دهند.
به مقدار کم در چغندر وجود دارد.
خواص چوبی به چغندر داده و در تفاله باقی می ماند.
اهمیت آن در برش چغندر و تولید خلال در آسیاب خلال است.