فایل کارآفرینی تولید سرکه صنعتی با ظرفیت 1500 تن در سال
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
پروژه کارآفرینی تولید سرکه صنعتی با ظرفیت 1500 تن در سال در 37 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مقدمه :
معمولاً
با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه میکنند. عمل
اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام میدهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م
توسط لوئی پاستور کشف شد.
استفاده
از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان
نوعی چاشنی استفاده میکنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد
دارد.
سرکه
صفرا شکن است قلب را زنده و عقل را محکم میکند شهوت زنا را قطع میکند و
حیوانات شکم را میکشد سرکه ای که از شراب بدست آمده باشد لثه را محکم میکند
و خداوند و ملائکه اش برسفره ای که سرکه و نمک در آن است درود میفرستند و
سزاوار آن است که در آغاز خوردن با نمک شروع و پس از آن با سرکه تمام کنند و
شایسته است به عنوان نان خورشت خورده شود.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید سرکه صنعتی با ظرفیت 1500 تن در سال
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه
به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این
محصول با توجه به این که تولید سرکه صنعتی می تواند به رشد و شکوفایی
اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن فواید بسیار زیادی
که سرکه دارد این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این
طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در
تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ،
استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه
ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .