فایل کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار
دسته بندي :
پروژه های کارآفرینی »
پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار در 39 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مقدمه :
کمبود
ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین
تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود
ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و
به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد
مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان
های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیش گیری از عوارض
ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول می باشد که منافع زیادی برای مردم جهان
خواهد داشت.
روش های اضافه کردن ید :
الف-
نمک ایده آل ترین وسیله برای اضافه کردن ید است زیرا هر فردی به طور
روزانه احتیاج به حد معمولی از نمک خواهد داشت. تکنیک های اضافه کردن ید به
نمک بسیار ساده هستند. ضمن اینکه اضافه کردن ید، ظاهر و مزه نمک را تغییر
نمی دهد.
ب- اضافه کردن ترکیب ید دار به آب آشامیدنی.
پ- توزیع قرص های حاوی ترکیبات ید.
ت- تزریق روغن های حاوی ترکیبات ید.
نحوه ید دار کردن نمک:
الف- مخلوط کردن خشک: این روش برای نمک پودر مورد استفاده قرار می گیرد.
ب- اضافه کردن ترکیبات ید به صورت قطره ای: که برای نمک کریستال مورد استفاده قرار می گیرد.
پ- روش اسپری کردن.
ت- تماس محلول اشباع شده نمک و ترکیبات ید با هم و سپس خشک کردن نمک.
از بین روش های فوق الذکر روش اسپری کردن و مخلوط کردن خشک کوفقیت آمیز تر از سایر روش ها هستند.
با
توجه به اهمیت مصرف ید و تأکید مسئولین بر توزیع سراسزی نمک های ید دار،
توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می
توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که
با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته
باشند.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید و بسته بندی نمک ید دار
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
با
توجه به اهمیت مصرف ید و تأکید مسئولین بر توزیع سراسزی نمک های ید دار،
توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می
توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که
با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته
باشند.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این
طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در
تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ،
استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه
ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .